Inschrijven en maximumcapaciteit 2018-2019

Voor volgend schooljaar (2018-2019) werd door het schoolbestuur de maximumcapaciteit vastgelegd op:

• Broers of zussen van kinderen die al in de school ingeschreven zijn, krijgen altijd eerst voorrang. Dit geldt ook voor kinderen van personeel van de school.
  • Vanaf donderdag 1 maart 2018 kunnen alle andere kinderen inschrijven, tot het aantal beschikbare plaatsen allemaal zijn ingenomen.

Is je kind geboren in 2016? Schrijf het in! Alle ouders van een kind geboren in 2016 kunnen hun kind in- schrijven in een school. Wacht niet tot uw kind 2,5 jaar is geworden, ook al kan uw kind pas starten op 1 september 2018.

Voor het schooljaar 2018-2019 zijn dat:

• na de zomervakantie: maandag 3 september 2018
  • na de herfstvakantie: maandag 5 november 2018