Inschrijven en maximumcapaciteit 2022-2023

Voor volgend schooljaar (2022-2023) werd door het schoolbestuur de maximumcapaciteit vastgelegd op:

• Broers of zussen van kinderen die al in de school ingeschreven zijn, krijgen altijd eerst voorrang. Zij kunnen inschrijven van 28 februari tot en met 13 maarrt 2022.
  • Kinderen van personeel van de school kunnen ingeschreven worden van 14 tot en met 20 maart 2022.
  • Vanaf maandag 21 maart 2022 kunnen alle andere kinderen inschrijven, tot het aantal beschikbare plaatsen allemaal zijn ingenomen.

Is je kind geboren in 2020? Schrijf het in! Alle ouders van een kind geboren in 2020 kunnen hun kind in- schrijven in een school. Wacht niet tot uw kind 2,5 jaar is geworden, ook al kan uw kind pas starten op 1 september 2022.

Voor het schooljaar 2022-2023 zijn dat:

• na de zomervakantie: donderdag 1 september 2022
  • na de herfstvakantie: maandag 7 november 2022